Vernieuwde website

Sinds 5 november 2019 steekt de catalogus van de bibliotheek in een nieuw jasje. We zetten de belangrijkste vernieuwingen even op een rijtje.

Vernieuwde bibliotheekwebsite

Volledig mobiel

De nieuwe bibwebsite is nu perfect geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Probeer het maar uit.

Zoek en vind

Zoeken gaat nog sneller. Typ een zoekterm en kies uit de suggestielijst. Zelfs als je maar een deel van de auteursnaam of titel kent, helpt de catalogus je verder. De suggesties zijn ook onderverdeeld in handige rubrieken.

Is het er of is het er niet?

De beschikbaarheidsinformatie verschijnt voortaan meteen op het detailscherm van een bibliotheekmateriaal. Je hoeft dus niet meer door te klikken naar een aparte pagina.

Reserveren wordt kinderspel

Vanaf nu heeft elk bibliotheekmateriaal in de catalogus maar één knop om te reserveren. Zijn er meerdere edities beschikbaar, dan kun je in een volgend scherm een keuze maken.

Nog sneller verlengen

Mijn Bibliotheek, het luik met gepersonaliseerde toepassingen, is niet langer een aparte website, maar geïntegreerd in de cataloguswebsite.

Je ontleningen krijgen een gezicht

Weet je niet meer precies welke boeken je kinderen of partner allemaal hebben geleend en wanneer ze terug moeten? In het overzicht van de ontleningen zie je nu ook de coverfoto's. Zo kun je snel alles bij elkaar zoeken.