!! NIEUW !! Vertelkoffers voor kinderen van 0 tot 3 jaar

Bibliotheek Merelbeke en het Huis van het Kind Merelbeke-Melle helpen ouders, opvoeders en kinderverzorgsters om ook met hun allerkleinsten te genieten van boeken. Daarom kan je vanaf zaterdag 16 november een vertelkoffer uitlenen via onze bibliotheek.

De bib en het Huis van het Kind Merelbeke-Melle ontwikkelden drie kleurrijke vertelkoffers, met daarin boeken voor kinderen van 0 tot 3 jaar. Elke koffer heeft een eigen thema en biedt leuke tips en ideeën om met de boekjes aan de slag te gaan binnen je gezin of in de kinderopvang.

Want voorlezen is zoveel meer: je kunt verhalen verzinnen, liedjes zingen, op zoek gaan naar verborgen tekeningen of je baby zwart-witprenten laten ontdekken.

Je vindt de koffers in de bib vanaf zaterdag 16 november 2019.

Smaakt het naar meer? Via Kind en Gezin en de bibliotheek kun je Boekstart ontdekken. Op www.boekstart.be kun je bovendien heel wat tips terugvinden voor leuke voorleesmomenten.